Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

woensdag 30 maart 2011

Lente kaartje voor de Duo Challenge!

Ik vond dit toch zo'n ontzettend leuke uitdaging! Via dit leuke blog kon je een patroontje aanvragen en deze super schattige kaart maken. Meedoen verplicht je uiteraard wel tot deelname aan de challenge, anders kan je de volgende keer geen patroontje meer aanvragen, maar dat is dan ook totaal geen straf toch? Het papier wat ik gebruikt heb is o.a. van Tilda en van Eline's Het was behoorlijk veel knipwerk, de volgende keer importeer ik dit patroontje toch maar gewoon in SCAL, dan doet de Cricut al het werk voor me hihi.. dat ik dit kaartje vaker ga maken is 1 ding wat zeker is, straks maak ik er ook nog een aantal voor de Pasen.

Veel liefs,

Monique

donderdag 24 maart 2011

Scrap time!

Na een hele lange tijd niet meer gescrapt te hebben, zijn de scrapspullen eindelijk weer eens uit de kast gekomen! Wat is het toch lekker om ongedwongen aan het scrappen te zijn, dit ga ik zeker minstens 1x per week weer doen! Het mooie papier is van Bo Bunny, Jazmyne. De foto's voeg ik later toe.

Een hele fijne zonnige dag!
Liefs,
Monique.

dinsdag 22 maart 2011

Cute stamps: Marianne Design

Diverse clear stamps van Marianne Design, ook deze zitten nieuw in de verpakking en kosten slechts € 3,50 per stuk!




cute stamps: Smookie






Vindt je ze niet onweerstaanbaar? Het lieve draakje "Smookie" in diverse uitvoeringen. Allemaal gloednieuw in de verpakking! Slechts € 2,50 per stuk (adv.prijs € 4,95)

Cute stamps: Nellie Snellen










Super cute stamps! Wie kent ze niet, de oh zo cutie pie clear stempeltjes van Nellie Snellen! Alle stempeltjes zitten nieuw in de verpakking en kosten € 3,00  per stuk (adv. prijs € 4,50).

Derwent coloursoft 36 potloden in blik

Een sterke tinnen verpakking met 36 stuks Derwent coloursoft potloden. Ik heb slechts 1x 3 potloden uitgeprobeerd met geurloze inkt en doezelaartjes, maar het is niet mijn ding helaas. Vreselijk zonde om zo in de kast te laten staan, het prijsje zit er nog op: € 65,65 ze mogen weg voor slechts  € 40,00!!!!

Wat zijn Derwents nu eigenlijk?
Het professionele zachte kleurpotlood. Zuurvrij, lichtecht en hoog gepigmenteerd. De kleuren zijn mengbaar door ze over elkaar heen te gebruiken.
Geschikt van licht inkleuren als pasteltint tot intensief inkleuren, waarbij je de kleur ook kunt laten glanzen.
 
Het beste kleurpotlood dat gemaakt kan worden!

Cute Stamps: Marij Rahder



Super gave stempels van Marij Rahder. Ze zijn zo ongelofelijk grappig en leuk! Nieuw in de verpakking, het betreft de stempels Suzy nr 4, 5 en 6. Van € 13,95 voor  8,00 per stuk. Van ieder 1 beschikbaar.

Scor Pal Metric AANBIEDING!!!!!

Heb je interesse in de Scor Pal Metric? Deze kan ik leveren met een superleuke korting!
De scor Pal Metric is een superhandig apparaat om ontzettend leuke kaarten, doosjes of andere projecten mee te maken. De Metric versie is in cm uitvoering, speciaal gemaakt voor diegenen die liever met cm's werkt in plaats van inches! Een superleuke aanbieding van € 35,00 voor maar € 31,99!!
Er is ook nog een handige snij mat erbij te bestellen, je plaats deze mat (ook in cm versie uiteraard) in de Scor Pal, legt je papier erop en je kunt meteen de juiste lijnen snijden, geen gehannes met het uitrekenen van de juiste lijnen met je lineaal! De snijmat kost normaal € 14,00 nú € 13,00
2x per maand bestel ik de Scor Pal, aan het begin van de maand en aan het einde, je weet dus altijd wanneer je hem kunt verwachten.
Neem gerust contact (rechts in de sidebar) voor verdere vragen of info!

Yeahhh, mijn eerste berichtje op dit blog!



En zo is mijn nieuwe blog geboren! Dit blog heb ik in het leven geroepen om mijn overbodige scrap en kaarten maak materialen aan te bieden. Dit kunnen in perfecte staat verkerende gebruikte artikelen zijn, maar ook gloednieuwe in de verpakking zittende materialen. Natuurlijk zegt de naam het al: cute cards and stamps, dus laat ik hier ook kaarten, projecten en diverse andere leuke dingen zien. Het is zeker ook de bedoeling dat ik handige werkbeschrijvingen plaats, mét foto het liefst, zodat iedereen er iets aan heeft!
Mocht je iets zien wat je graag zou willen, mail me dan en we kunnen het regelen! Ik plaats meteen wat foto's van de artikelen, kunnen jullie meteen een ideetje krijgen van wat ik zoal aanbied, deze voorbeeld stamps zijn allen NIEUW!!

Liefs,
Monique