Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

donderdag 5 mei 2011

Even niet geblogged, maar nu weer terug met een nieuw kaartje! En inmiddels 35 volgers!!

Hoi allemaal, ik heb ruim een maandje niet geblogged, ik ben op dit moment heel druk bezig met diverse dingen: het belangrijkste van dit moment is toch wel dat ik in de molen zit voor een maagverkleining, natuurlijk is dit niet iets wat zomaar op komt, hier piekerde ik al jaren over, na bijna mn hele leven al bezig te zijn met het beheersen van een goed gewicht. Vele kilo's die er af vlogen, maar net zo hard
én meer er weer aan kwamen... nu is daar dus een eind aangekomen en heb ik de knoop doorgehakt. Helaas staat er een behoorlijke wachtlijst voor en zit er tussen de aanmelding/infomatie verstrekking plus vooronderzoeken en de uiteindelijke operatie wel zo'n 6 maanden. Maar intussen vergaar ik zoveel mogelijk informatie en lees ik mee op verschillende prikborden. Het bloggen en knutselen is daar wel helaas even bij ingeschoten, maar ik heb onlangs een schattig kaartje gemaakt. Het is weer een patroontje van Jolanda van cards etc, welke je in haar webshop kunt kopen. Je kunt hem met je Cricut en SCAL uitsnijden, maar in dit geval heb ik het ouderwets gedaan, uitgeprint en als malletje gebruikt, werkt ook super! Soms heb ik even geen zin om alles erbij te pakken en werkt dit net zo goed. Het papier is van Tilda, de pareltjes zijn van een parel pen, deze verkoop ik dus mocht je interesse hebben hoor ik het graag want  ze zijn werkelijk fantasties!
Ik hoor graag wat jullie van het kaartje vinden hoor!
Liefs, Monique