Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

dinsdag 28 juni 2011

De vakantie is in zicht: de afscheidscadeautjes voor de juffen zijn klaar!

Ik ben echt aan het aftellen hoor; nog 3x vroeg op, nog maar 3 dagen op rij de lange gang (20 minuten lopen) naar school te gaan en dan is het echt voor 6 heerlijke lange weken klaar! Met dit benauwde en warme weer is het echt een heerlijk vooruitzicht! Dan is het weer lekker aftellen naar onze vakantie, lijstje maken met wat we mee moeten nemen, (de dingen die we de vorige keer vergaten staan nu boven aan hihi) ik kan daar al zo van genieten!
Wat ik oprecht jammer vind is dat we wel afscheid moeten nemen van de juffen die dit jaar heel goed voor mijn zoontjes heeft gezorgd, je bent zo aan elkaar gewend geraakt, zeg maar gerust gehecht! Maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij, hopenlijk krijgen ze volgend jaar net zulke leuke en lieve leerkrachten als dit jaar. De oudste krijgt een meester, helemaal voor het eerst! En de jongste krijgt ipv 2 juffen, 1 juf. De hoge doosjes zijn gevuld met theezakjes en pindarotsjes, voor een lekker thee momentje. De Forever Friends kaart in doosje wordt nog gevuld met lekkere chocolaatjes en is voor de juf van de oudste. Ik hoor heel graag wat jullie van het geheel vinden hoor!

Liefs,


Monique

donderdag 9 juni 2011

Thinking of you..... in vintage stijl

Hoi allemaal!
Ik heb twee "gekke" dagen achter de rug; mn mannetje is gisterochtend om 6 uur vertrokken naar Limburg voor zn werk, vanavond komt hij weer thuis. Mn moeder kwam een nachtje logeren (ben een beetje een angsthaas als ik snachts alleen met de kids ben hihi) alles gaat dan anders als " normaal" . Morgen is het alweer vrijdag en is deze week alweer om. Het is nu echt aftellen geblazen naar de grote vakantie, bij ons begint de vakantie vrijdagmiddag over 3 weken al! Ik kijk er ongelofelijk naar uit! Lekker 6 weken lang geen gehaast om naar school te gaan. De jongens houden van uitslapen, de oudste komt zo rond 8 uur half 9 uit bed en gaat dan lekker tv beneden kijken, de jongste komt meestal dan smorgens naast mij liggen en samen slapen we zomaar tot 9 uur, half 10! Zoooo relaxed is dat! We gaan ook nog twee weken van de 6 weken naar de Zeeuwse Riviera, ook zo lekker in het vooruitzicht. We hebben een andere auto gekocht, morgen gaan we hem ophalen. Lekker ruim, een stationwagen, nu hebben we een klein autootje, dus lekker veel spullen mee als we op vakantie gaan. Dat wordt dus ook een hobbymandje mee met kaart maak spulletjes hihi... Vandaag heb ik een kaartje gemaakt in Vintage stijl....De binnenkant heb ik bijpassend gemaakt met ruimte om een persoonlijke tekst neer te zetten. Wat vinden jullie ervan?
Liefs, Monique
                                                               
                                                            Papier: Vintage blokje van de Action
                                                        Papertiering uil: Prima Marketing
                                                       Roosjes en witte bloemen: Prima Marketing
                                                       Calla's : Create-your-own winkeltje (tip!)
                                                    Papieren taartonderkantje: uit mn eigen winkeltje
                                                     Stempeltje tinking of you: uit mn eigen winkeltje
                                             Swirl stempel in de binnenkant weet ik even niet meer het merk.
                                                                     Brocant touw: Zeeman
                                                         Groene plak parels: Joy! Craft



maandag 6 juni 2011

Een cute Forever Friends kaartje

Goedenmorgen allemaal,



Het is hier vanmorgen erg druilerig, regelmatig valt er een buitje wat wel errrrrug fijn is voor de plantjes in mijn tuin want die schreeuwen om wat water. Het scheelt vandaag in ieder geval heel wat loopjes met mijn gieter hihi... Ik heb een cutie kaart gemaakt met lekker veel embellies erop. Het afdrukje is van Forever Friends, de tekst stempel is van Marianne Design Eline, de pareltjes heb ik gemaakt met mijn pareltjes pen, echt een favo onder mijn hobbyspullen hoor!Nesta voor het afdrukje, Stickels zilver voor het Nestabilitie randje en transparant voor de roosjes en de blaadjes (welke gestanst zijn met de Creatable) Het papier is weer van Tilda (dat heb je met 6 30x30 paperpads in huis hihi) vandaag ga ik een bijpasssend doosje maken, het wordt een luxe kaarten set. Update: het doosje is inmiddels klaar! Alle kanten zijn gedecoreerd, de binnenkant natuurlijk passend in het geheel met ruimte voor je eigen tekst, daarvoor heb ik een Nellie Snellen stans gebruik en een roos stempeltje welke in de set van de Forever Friends zit.
Natuurlijk hoor ik heel graag wat jullie ervan vinden hoor! Excuses voor de wazige foto's, hoewel ik best een aardige compacte camera heb, krijg ik binnen heel vaak wazige foto's helaas......Update: ik heb de foto's even in de tuin over gedaan, nog niet helemaal je-van-het, maar toch wat beter...

Een hele fijne dag gewenst,
liefs,
Monique