Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

donderdag 7 april 2011

Paaskaartje 2

Voor mijn andere zoontje is dit schattige paaskaartje! Ik zat net tijdens het knutselen al te bedenken: dit is ook een superleuk modelletje als baby kaartje! Ik zie het dan meteen helemaal voor me, in heel veel roze of lichtblauw tinten.... na de paaskaartjes ga ik er meteen twee proberen!

Voor dit kaartje heb ik wederom gebruik gemaakt van het digitale patroontje van Jolanda, je kunt al haar patroontjes met de hand uitknippen (pdf bestand) of met je Cricut en het SCAL programma. Ik kan beiden, maar ik had geen zin om de Cricut voor de dag te halen, dus heb ik het lekker ouderwets met de hand gedaan.Het papier is van Making Memories Flutter, ik vind dit zo super lente/zomers papier! Mocht je interesse hebben: ik heb nog een aantal pakketjes van dit papier, gevuld met diverse halve dessinvellen, lint, diverse kleuren halve vellen cardstock, stansjes enz. De prijs per pakket is € 5,00 en de verzendkosten zijn € 1,99.
 Ik ben van plan om alle patronen die ik heb mee te nemen als we straks op zomervakantie gaan en dan lekker in de tent te gaan freubelen. Uhh... uiteraard savonds, want overdag gaan we natuurlijk genieten van de zon, we gaan naar de Zuidstranden van de Zeeuwse Riveira, de camping ligt op maar 75 meter van een prachtig strand! Ik maak dan een scrapkoffertje klaar met gehalveerde vellen, bijpassende lintjes, knopen en van te voren gestanste figuurtjes (bloemen, takjes, hoekjes enz. ) Ik mag van mn mannetje maar 1 koffertje meenemen, dus dat wordt kritisch kiezen hihi.....

Nou ik ga maar eventjes de spulletjes opruimen van dit kaartje, tot de volgende keer! Enne... ik hou van reacties hoor!

Liefs,
Monique.

1 opmerking:

greet zei

Wat een superschattig paaskaartje, ik ben benieuwd naar je babyuitvoering.

Groetjes Greet