Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

For sale

                                                              Hi knutsel maatjes!

Ik vind het erg leuk om regelmatig leuke materialen in te kopen die gebruikt worden voor o.a. het kaarten maken. Dat zijn dan voornamelijk (clear) stempels, kant, lint, Creatable's , Joy craft artikelen, scorpal producten, items van papier maché om te pimpen, maar ook luxe unieke wenskaarten, uiteraard handgemaakt mét bijbehorende doos, een schitterend geschenk! Alle aangeboden artikelen zijn nieuw tenzij anders erbij vermeld.
Deze artikelen bied ik aan met een leuke  korting,  (uitgezonderd de handgemaakte luxe wenskaarten) echt de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. In de reguliere hobbywinkels zijn de artikelen dan ook hoger geprijsd. Ik ben op dit moment nog volop bezig met het aanvullen, dus kom regelmatig langs! Prijzen zijn excusief porto kosten, brievenbus post is standaard € 2,00 (porto en verpakkingsmaterialen) alle goederen worden voor verzending dubbel gecontroleerd op mankementen en voorzien van uitstekende beschermingsmaterialen tijdens het verzenden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens het verzenden, hoor ik dit heel graag zo snel mogelijk, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

                                                              Wat leuke artikelen:


                                       Scorpal Metric, de cm versie: geen € 35,00 maar € € 31,99
                                       Scorpal inch, de Amerikaanse versie, geen € 35,00 maar € 31,99
                                       Scorpal snijmat,  voor in de Scorpal,beide versies € 13,00 p.s.


Clear stempels:
Marij Rahder Suzy nr 4, 5 en 6 van ieder 1 stuks in voorraad.
Prijs van € 13,95 voor € 9,50 

Nellie Snellen:
Alle clearstempels van € 4,50 voor € 3,00
Van ieder 1 op voorraad:


.

GEBRUIKT MAAR IN NIEUWSTAAT!!

Een sterke tinnen verpakking met 36 stuks Derwent coloursoft potloden. Ik heb slechts 1x 3 potloden uitgeprobeerd met geurloze inkt en doezelaartjes, maar het is niet mijn ding helaas. Vreselijk zonde om zo in de kast te laten staan, het prijsje zit er nog op: € 65,65 ze mogen weg voor slechts  € 37,50!!!

Wat zijn Derwents nu eigenlijk?
Het professionele zachte kleurpotlood. Zuurvrij, lichtecht en hoog gepigmenteerd. De kleuren zijn mengbaar door ze over elkaar heen te gebruiken.
Geschikt van licht inkleuren als pasteltint tot intensief inkleuren, waarbij je de kleur ook kunt laten glanzen.