Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

vrijdag 16 september 2011

yeahhhhhhhhhh de candy mag weggegeven worden!!! Alle volgers zijn bereikt!!!

Super bedankt allemaal!! De 100 volgers zijn ook voor het andere blog bereikt!!! Ik ga de prijs nu alvast onthullen, de trekking van de winnaar ga ik dit weekeind doen, met behulp van mn jongste zoontje. Na het weekeind kom ik dus met de winnaar bekendmaking! Genieten jullie alvast van de foto's van de prijs hihi.....

Heel veel liefs,
Monique

2 opmerkingen:

Hanneke zei

Kwijlkwijl. Allemaal spulletjes waar ik van hou. :)
Ben benieuwd!

Maia zei

Proficiat!
Succes met de trekking!
Fijn weekend,
Groetjes Maia