Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

dinsdag 28 juni 2011

De vakantie is in zicht: de afscheidscadeautjes voor de juffen zijn klaar!

Ik ben echt aan het aftellen hoor; nog 3x vroeg op, nog maar 3 dagen op rij de lange gang (20 minuten lopen) naar school te gaan en dan is het echt voor 6 heerlijke lange weken klaar! Met dit benauwde en warme weer is het echt een heerlijk vooruitzicht! Dan is het weer lekker aftellen naar onze vakantie, lijstje maken met wat we mee moeten nemen, (de dingen die we de vorige keer vergaten staan nu boven aan hihi) ik kan daar al zo van genieten!
Wat ik oprecht jammer vind is dat we wel afscheid moeten nemen van de juffen die dit jaar heel goed voor mijn zoontjes heeft gezorgd, je bent zo aan elkaar gewend geraakt, zeg maar gerust gehecht! Maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij, hopenlijk krijgen ze volgend jaar net zulke leuke en lieve leerkrachten als dit jaar. De oudste krijgt een meester, helemaal voor het eerst! En de jongste krijgt ipv 2 juffen, 1 juf. De hoge doosjes zijn gevuld met theezakjes en pindarotsjes, voor een lekker thee momentje. De Forever Friends kaart in doosje wordt nog gevuld met lekkere chocolaatjes en is voor de juf van de oudste. Ik hoor heel graag wat jullie van het geheel vinden hoor!

Liefs,


Monique

8 opmerkingen:

Wilma zei

Hallo Monique,
Kleine kinderen worden groter en groter en dan hoort afscheid nemen van juffen er ook bij. Het wil ook zeggen dat ze over zijn, toch?
De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst en dat zeker met zulk warm en benauwd weer.
Wat zullen de juffen smullen en niet alleen van het lekkers maar ook van de SCHITTERENDE creaties die je voor ze hebt gemaakt.....GEWELDIG.
Liefs Wilma

Desirée-ScrapDees zei

oh wat een leuke dingetjes heb je gemaakt, zullen ze echt blij mee zijn! En ja hier nog anderhalve week te gaan en dan nemen we afscheid van de school! Zoonlief is de hele dag a ldruk aan het oefenen voor de musical, die morgen al gespeeld gaat worden, zo spannend! Dit is een week eerder omdat de locatie waar eht gehouden gaat worden, volgende week helaas niet beschikbaar is. Ja spannend moment weer zo'n afscheid!

cutecardsandstamps zei

Dank jullie wel meiden!

Wilma je hebt helemaal gelijk! Als ze langer dezelfde juf hebben, betekent dit inderdaad vaak dat ze zijn blijven zitten! Gelukkig is het een superleuke school en zijn zover ik kan beoordelen alle leerkrachten goed in wat ze doen.

Spannend Dees!
Jouw zoon is dus een schoolverlater? Bij mij duurt dat als het goed is nog 3 jaar voor de oudste, maar het gaat sneller dan je denkt he?!

liefs, Monique

Maia zei

Ja jammer hè dat ze weer wisselen van juf of meester! Wij als leerkrachten moeten vaak ook een keer slikken als we de kinderen verder zien gaan maar idd het hoort erbij!
Toevallig heb ik vandaag ook van die doosjes zitten maken voor mijn zoon.
Ze komen nog niet op het blog want we moeten nog 2 weken naar school.
Die van jou zijn schitterend! Heel fris mooi papier daar zullen ze zeker heel blij mee zijn!
Fijne avond,
Hier is het nog steeds heet, zwoel,klef,te warm,zonnig weer!
Hoop dat het niet te veel gaat spoken!
Groetjes Maia

Aartje zei

Wat een leuk idee, vooral je theedoosjes vind ik super leuk.
Groetjes Aartje

Babette zei

Wat een ontzettend leuke doosjes zijn dit zeg, daar zullen de juffen vast erg blij mee zijn.
Heel mooi gedaan.
Groetjes Babette

Durvina zei

Wat zijn ze leuk en prachtig gemaakt.

gr, Durvina

Anoniem zei

Super cute card! sweet image.