Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

woensdag 30 maart 2011

Lente kaartje voor de Duo Challenge!

Ik vond dit toch zo'n ontzettend leuke uitdaging! Via dit leuke blog kon je een patroontje aanvragen en deze super schattige kaart maken. Meedoen verplicht je uiteraard wel tot deelname aan de challenge, anders kan je de volgende keer geen patroontje meer aanvragen, maar dat is dan ook totaal geen straf toch? Het papier wat ik gebruikt heb is o.a. van Tilda en van Eline's Het was behoorlijk veel knipwerk, de volgende keer importeer ik dit patroontje toch maar gewoon in SCAL, dan doet de Cricut al het werk voor me hihi.. dat ik dit kaartje vaker ga maken is 1 ding wat zeker is, straks maak ik er ook nog een aantal voor de Pasen.

Veel liefs,

Monique

1 opmerking:

Desirée-ScrapDees zei

oh die is zeker leuk geworden , echt lente!