Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

donderdag 24 maart 2011

Scrap time!

Na een hele lange tijd niet meer gescrapt te hebben, zijn de scrapspullen eindelijk weer eens uit de kast gekomen! Wat is het toch lekker om ongedwongen aan het scrappen te zijn, dit ga ik zeker minstens 1x per week weer doen! Het mooie papier is van Bo Bunny, Jazmyne. De foto's voeg ik later toe.

Een hele fijne zonnige dag!
Liefs,
Monique.

1 opmerking:

Desirée-ScrapDees zei

ja ik ben eigenlijk ook meer van de scrap, maar de laatste tijd steeds meer anders aan het freubelen, ach het voordeel is dat je het altijd weer op kan pakken!