Hallo knutselmaatjes!

Ik ben Monique, getrouwd met Martino en samen hebben we 2 superleuke zoontjes, Jimmie en Sem (9 en 7 jaar oud) Ik hou enorm van knutselen, daarbij koop ik af en toe leuke materialen in die heel goed te gebruiken zijn bij o.a. kaarten maken en scrapbooking. Bijvoorbeeld: de Scorpal Metric, kant, lint, Marianne Design Creatable's, Marij Rahder, Nellie Snellen enz. enz. Deze artikelen bied ik met een leuke korting aan, in de reguliere hobbywinkels zijn de prijzen dan ook een stuk hoger. Neem gerust eens een kijkje, je bent van harte welkom!


Hi! I am Monique, married with Martino and mother of two cute little boys, Jimmie and Sem (9 and 7 years old).
I live in a little village in South Holland, and I am a craft addict hihi...I also sell now and then nice brand new craft items, for example: Marianne Design creatable's, Scorpal Metric, Nellie Snellen, Marij Rahder etc. Take a peek if you want, you are welcome!

Thanks for stopping by!

dinsdag 22 maart 2011

Yeahhh, mijn eerste berichtje op dit blog!En zo is mijn nieuwe blog geboren! Dit blog heb ik in het leven geroepen om mijn overbodige scrap en kaarten maak materialen aan te bieden. Dit kunnen in perfecte staat verkerende gebruikte artikelen zijn, maar ook gloednieuwe in de verpakking zittende materialen. Natuurlijk zegt de naam het al: cute cards and stamps, dus laat ik hier ook kaarten, projecten en diverse andere leuke dingen zien. Het is zeker ook de bedoeling dat ik handige werkbeschrijvingen plaats, mét foto het liefst, zodat iedereen er iets aan heeft!
Mocht je iets zien wat je graag zou willen, mail me dan en we kunnen het regelen! Ik plaats meteen wat foto's van de artikelen, kunnen jullie meteen een ideetje krijgen van wat ik zoal aanbied, deze voorbeeld stamps zijn allen NIEUW!!

Liefs,
Monique

Geen opmerkingen: